Kapitein Hatterasstraat 48
5015 BB TILBURG
T +31 (0) 13 751 70 10
F +31 (0) 13 543 22 34
E sales@igc-group.com

Kussens

Passende / maatwerk kussens op tuin- of terrasmeubelen met geraffineerde kleuren en afwerking en gemaakt voor duurzaam gebruik, dat kenmerkt een Carpeti kussen. Carpeti (NEDERLAND) opgericht in 1959, ontwerpt en produceert kussens en parasols in eigen ateliers in Nederland en China.

Natuurlijk levert Carpeti bekleding voor de eigen merken (Rovergarden, FerroVerde en Somers Design), maar ook maakt Carpeti standaard afmetingen voor tal van andere merken. Het unieke Click & Wash® systeem werpt een heel ander licht op het gebruik van (outdoor) kussens met een hoog zit-en ligcomfort. De hoezen zijn in een handomdraai van de kussens af te halen en eenvoudig zelf te wassen en te strijken.  Voor mensen die zich alleen kwaliteit en duurzaamheid willen permitteren.

Carpeti & Rovergarden….een mooi stel! 

 

Eenvoudig te openen via de rits en door het unieke drukkoop systeem kunt u de vulling eruit halen en de hoes in een wasmachine wassen.  
De kussens zijn leverbaar in diverse stijlen, herkenbaar aan afwerking, zoals Classic (ronde rand) Royal (rand zoals een matras), Elegance (sierrand) voor de meest voorkomende tuinmeubelen. Natuurlijk produceert Carpeti voor alle eigen huismerken zoals bijvoorbeeld Rovergarden alle voorkomende maten, maar mocht desondanks uw wens voor een bepaalde maat niet in de collectie zitten, dan is dat voor Carpeti geen enkel probleem! Dankzij ons eigen Nederlandse atelier zijn wij in staat om kussens speciaal op maat te maken zoals u dat wilt.
Classic uitvoering hoog kussen. Elegance uitvoering hoog kussen. Royal uitvoering hoog kussen.

 

Rovergarden Arco  RovergardenCarpeti
                             

Passende kussens op tuin- of terrasmeubelen met geraffineerde kleuren en afwerking en gemaakt voor duurzaam gebruik, dat kenmerkt een Carpeti kussen.CARPETI (NEDERLAND) opgericht in 1959 , ontwerpt en produceert Carpeti kussens en parasols in eigen ateliers in Nederland en China.  Natuurlijk levert Carpeti bekleding voor de eigen merken (Rovergarden, FerroVerde en Somers Design, maar ook maakt Carpeti standaard afmetingen voor tal van andere merken. En mocht u toch nog een maat niet vinden, dan maakt Carpeti het toch gewoon? Het unieke Click & Wash® systeem werpt een heel ander licht op het gebruik van (outdoor) kussens met een hoog zit-en ligcomfort. Voor mensen die zich alleen kwaliteit en duurzaamheid willen permitteren. De hoezen zijn in een handomdraai van de kussens af te halen en eenvoudig zelf te wassen en strijken.  
Rits Rits 3 Rits 2
Eenvoudig te openen via de rits Het unieke drukknoop systeem U kunt de hoes wassen!

 

Enveloppe Img_0115 Naamloos-1

Member of the IGC-Group


Partner of the IGC-Group